Roger Burggraeve wint Prijs voor het Spirituele boek én publieksprijs

Roger Burggraeve 5yqreu5

Vandaag werden de jaarlijkse prijzen voor het Spirituele en het Christelijke boek 2020 uitgereikt. Met het boek ‘Geen toekomst zonder kleine goedheid’ won salesiaan Roger Burggraeve de Prijs voor het Spirituele boek. Daarnaast mag hij zich ook trotse winnaar van de publieksprijs noemen.

Deze jaarlijkse prijzen zijn een initiatief van de beroepsorganisatie van uitgevers van waardegedreven media, Medianetwerk Plus. De prijs voor het Spirituele Boek bekroont een auteur van een boek dat op een toegankelijke wijze bijdraagt tot de zoektocht naar zin, bezinning en bezieling in de huidige samenleving. De Prijs voor het Christelijke Boek bekroont een boek waarin de monotheïstische godsdiensten centraal staan als zingever in de huidige tijd.

De jury kroonde het boek ‘Geen toekomst zonder kleine goedheid’ van salesiaan Roger Burggraeve tot winnaar van de Prijs voor het Spirituele boek. Daarnaast won hij ook de publieksprijs. Er werden in totaal 755 stemmen uitgebracht, waarvan er maar liefst 497 naar het boek van Roger Burggraeve gingen. De Prijs voor het Christelijke Boek ging naar Erik Borgman voor zijn boek 'Alle dingen nieuw'.

Benieuwd naar de reactie van Roger Burggraeve? Houd dan zeker onze website in het oog, want in de loop van volgende week volgt een uitgebreide reactie.