Salesiaanse wereld steunt Oekraïne, ook jij kan helpen

UKR v7qxjw6

De oorlog in Oekraïne blijft maar duren en elke dag krijgen we verschrikkelijke beelden vanuit het Oost-Europese land te zien. Ter plekke zijn de salesianen non-stop in de weer om families en jongeren op te vangen, maar ook wereldwijd draagt de Salesiaanse Familie haar steentje bij.

Zo zien we hoe er vanuit de salesiaanse wereld dagelijks nieuwe initiatieven ontstaan om de bevolking van Oekraïne te helpen. Sinds ons artikel van vier dagen geleden zijn er wereldwijd al ontelbaar veel nieuwe acties opgestart. Voor een uitgebreider overzicht verwijzen we u graag door naar de website van ANS (Agenzia Notizie Salesiana), waar dagelijks updates verschijnen.

Ook onze provincie biedt haar steun in de vorm van een financiële bijdrage en er zijn in Vlaanderen en Nederland reeds verschillende acties op poten gezet. Wie zelf wil steunen, kan een bedrag doneren op het rekeningnummer IBAN BE27 4272 1008 4573, BIC KREDBEBB. Gelieve duidelijk te vermelden dat je gift voor Oekraïne bestemd is. Wij kunnen jammer genoeg geen attesten bezorgen.