Savioparochie organiseert wandeltocht tegen armoede

Hiking 201704 1280 hfarmdq

Op zondag 2 december organiseert de Savioparochie 'Zet je benen in', een wandeltocht om op een sportieve manier solidair te zijn met mensen in armoede. Een staptocht gaat langs de grenzen van de Savioparochie. Iedereen kan deelnemen, waar men ook woont!

Praktische informatie

Start en aankomst in de Stationsstraat, op 800 meter van onze Saviokerk (GPS: Stationsstraat 156 of Hongersveld 1, 1700 Dilbeek). Verzamelen 10 minuten voor de start en stappen rondom de Savioparochie, een tocht van ongeveer 9 kilometer.

  • Start eerste groep: 7.30 uur*
  • Tweede groep: 10.30 uur
  • Derde groep: 13.30 uur

We stappen in groep: zo zijn er meteen ook ontmoetingskansen. Wie vroeg vertrekt, neemt best een zak- of hoofdlamp mee. Drinken, eten en goede wandelschoenen moet je zelf voorzien. Die dag is er ook 'soep op de stoep'.

Hoeveel sponsoring?

Elke sponsor bepaalt zelf hoeveel hij of zij sponsort. Giften vanaf € 40 zijn aftrekbaar van de belastingen. Dan moet de schenker dat geld storten op BE21 0000 0000 0303 van Welzijnszorg. Cashgeld komt niet in aanmerking voor aftrekbaarheid van de belastingen. Ook deze laatste sponsoring wordt op dit deelnemersblad genoteerd met de vermelding ‘WZZ’ (= ‘gestort op Welzijnszorg) en de code +++201/1000/12202+++.

Hoe het sponsorgeld aan de Savioparochie bezorgen?

  • gestort op de rekening van WZZ (met de code voor Savio): is meteen in orde
  • je kan het cash geld op het einde van de tocht afgeven aan priester Eric
  • je kan het cash geld storten op BE70 4272 0728 6125 van Don Bosco Vl.-Bartimeus François Gaystraat 129, 1150 Sint-Pieters-Woluwe (beheerd door priester Eric)

Bewijs van deelname?

Op het einde van elke tocht ontvangt elke deelnemer een stempel van de Savioparochie.

Voor meer informatie kun je terecht bij priester Eric via eric.haelvoet@donbosco.be.

Met dank voor jouw deelname en/of sponsoring!‘Armoede is een complex verhaal. Het kan ons allemaal overkomen. Samen Tegen Armoede maakt werk van structurele armoedebestrijding in eigen land. We doorprikken vooroordelen, activeren en ondersteunen ruim 100 lokale projecten. Ook jij kan helpen en hen steunen! Elke actie telt. Zie ook www.samentegenarmoede.be.’ (Welzijnszorg)