Schrijf je nog snel in voor de derde editie van Don Bosco magazine

Magazine pjucjkd

In augustus valt de derde editie van Don Bosco magazine op de deurmat. Met dit gratis tijdschrift willen we jong en oud inspireren met tal van boeiende verhalen die gelinkt zijn aan de werking rond Don Bosco.

Wat kan je zoal lezen in dit derde magazine?

▪️ een interview met Diederd Esseldeurs: de jeugd van Diederd was een en al Don Bosco, intussen is hij regisseur van onder meer De Stig, Helden van de Zee, Bargoens, Camping Coppens, Het Huis, Later als ik Groot ben, enzovoort.

▪️ de animatiekast van Speelplein Don Bosco Halle: animatoren helpen bij het creëren van spelletjes? Daar vonden Ward en Robbe een ideaal hulpmiddel voor.
▪️ het verhaal van Speelplein Raccoon: een speelplein in de Brusselse stadsrand waar de nieuwe pleinleiding klaarstaat voor haar vuurdoop.
▪️ het straffe werk van Stichting Raja: zij zorgen ervoor dat kinderen in India zich geen straatkinderen, maar koningskinderen kunnen voelen.
▪️ een positieve terugblik van jongeren op de negatieve coronatijd.
▪️ nog veel meer...

Benieuwd? Schrijf je gratis in via www.donbosco.be/webshop/don-bosco-magazine. Ben je al geabonneerd, dan hoef je niet opnieuw in te schrijven.