Speel samen met ons de Don Boscoquiz op zondag 31 januari

Quiz xyy0hxj

Vanwege de Covid-19-pandemie zullen we dit jaar het feest van Don Bosco niet samen kunnen vieren zoals we gewend zijn. De Animatiegroep van de Salesiaanse Familie van onze provincie heeft echter een alternatief bedacht met een online quiz over Don Bosco op 31 januari 2021 om 20 uur. Op deze manier hopen we het feest toch te kunnen vieren in een zeer humoristische en speelse sfeer met alle leden en vrienden van Don Bosco in België en Nederland.

Om deel te nemen aan deze online quiz, heb je twee dingen nodig:

- Een computer en een smartphone
OF
- twee computers
OF
- twee smartphones

Waarom heb je deze twee dingen nodig om te spelen?

Éen apparaat (computer of smartphone) dient als een SCHOOLBORD: op dit apparaat krijg je de quizvragen en Game Pin te zien. Dit wordt via Zoom Meeting live gestreamd. Hier is de link voor de Zoom Meeting: https://zoom.us/j/5637515841?pwd=b1QwWEFqQThIb3lvRVVGNXFRODQxQT09 of in je Zoom App Meeting door volgende ‘Meeting ID’ en ‘Passcode’ in te voeren:

Meeting ID: 563 751 5841
Passcode: donbosco

NB: Als jullie in het hetzelfde lokaal zitten waar je tv zich bevindt, dan kan je ook een computer gebruiken voor de hele groep (gebruik je groot tv-scherm of projector-beamer). Maar elke deelnemer moet een eigen apparaat hebben om te kunnen spelen.

Het ander apparaat gebruik je om de quiz te spelen, via een Kahoot App of via deze link: https://kahoot.it

Eerste stap: de link openen
Tweede stap: Game Pin invoeren (die Game Pin zal je te zien krijgen op jouw eerste apparaat dat via Zoom live wordt gestreamd); dan click je op ENTER
Derde stap: Nick Name (gebruikersnaam invoeren, liefst je eigen naam gebruiken) dan click je weer op ENTER
Vierde stap: je bent klaar om te spelen.

We wensen je heel veel speelplezier toe!