Speelplein Groene Zone Heverlee viert 50-jarig bestaan

Groene20 Z One qgo61qf

Morgen, op woensdag 27 juli, viert Speelplein Groene Zone uit Heverlee haar 50-jarig bestaan. Dat wordt overdag én 's avonds gevierd. Overdag kunnen de kinderen genieten van verschillende springkastelen, daarna is er het grote speelpleinfeest.

Speelplein Groene Zone werkt al 50 jaar volgens de visie van Don Bosco: jongeren zijn de toekomst. "Volgens die visie willen wij jongeren kansen bieden om na en naast de schoolperiode hun tijd zinvol in te vullen, verantwoordelijkheid op te nemen en vooral plezier te maken", klinkt het. "De kans om plezier te maken geven wij de kinderen en de jongeren al vanaf de leeftijd van 3 jaar. Van 3 tot 15 jaar kunnen de kinderen en jongeren plezier maken met hun leeftijdsgenoten en hun talenten leren ontdekken en ontwikkelen. Vanaf 15 jaar hebben de jongeren de kans om verantwoordelijkheid op te nemen. Vanaf die leeftijd kunnen ze animator worden in onze werking en kunnen ze ervoor zorgen dat de kinderen de kans krijgen om plezier te maken!"

Woensdag vindt er dus een heus speelpleinfeest plaats bij Groene Zone! Doorheen de dag zullen er springkastelen zijn voor de kinderen en vanaf 16.30 uur zijn ook de ouders welkom voor een geweldige feest in thema 'Amerika'. Er zullen frietjes, hamburgers, hotdogs en een goochelaar zijn! Het wordt dus zeker de moeite.

Kan een afbeelding zijn van , met de tekst SPEELPLEIN GROENE ZONE PRESENTS COME JOIN US GROENE ZONE PARTY NIGHT 27TH OF JuLY EXCLUSIVE CELEBRATION MUZIEK FOOD & DRINKS GOOCHELSHOW 17-19U SPEELPLEIN GROENE ZONE GROENVELDSTRAAT GROENVEDSTRAAT'42300.HEVERLEE 42, 3001 HEVERLEE 16:30 20:00