Boxbergheide, 13 juli 2018 - Een zonovergoten hemel kondigt aan dat het een schitterende dag wordt. En dat wordt het ook! Vanaf 15.30 uur oogsten de voorstellingen en dansen van de kinderen een reuzesucces in onze nokvolle zaal Mornese.

En dan … richting speelplein waar de kinderen zich aan allerlei animaties te goed doen terwijl de volwassenen een plaatsje zoeken in de schaduw om er iets te eten en te drinken. Keuze genoeg. Files voor de twee grote springkastelen… pret en nog eens pret, je hoort gelach en getier over het hele domein heen. Ondertussen geraken de tombolalotjes uitverkocht en velen hopen op de hoofdprijs: voor 2 personen een unieke kans om een luchtballonvaart mee te maken om 19.30 uur. Onze grote speelplaats werd hiervoor gisterenavond door moni’s en hoofdmoni’s haarfijn opgeruimd.

De namiddag verloopt echt leuk, veel plezier, overal animatie, sommige kinderen kopen soms twee of drie spelkaarten tegelijk … Lekkere warme frieten met een assortiment aan koele drank, pannenkoeken, smoutebollen, ijsjes, snoepzakjes of pizza’s … het blijft niet liggen! Een dag rijk aan ontmoetingen, vreugde, dankbaarheid, gratuite inzet en gegevenheid. Een bemoedigende dag: de tevredenheid en dankbaarheid van de ouders is groot, hun waardering is kostbaar en doet deugd.

Zonder twijfel: een dag naar Don Bosco’s hart!