Startvergadering DBOC trapt nieuwe schooljaar op gang

IMG 6012

Voor de leerlingen is het nog wachten tot morgen, maar op donderdag 24 augustus trapte de startvergadering van het Don Bosco Onderwijscentrum (DBOC) het schooljaar 2023-2024 alvast op gang. De leden van het DBOC en de directies van de Don Boscoscholen werden klaargestoomd voor de start van het schooljaar en konden genieten van een gezellige babbel achteraf.

Op donderdag 24 augustus trapte de startvergadering van het DBOC het nieuwe schooljaar op gang. Gedelegeerd bestuurder Bert Vermaanen (West) gaf onder meer uitleg over de nieuwe personeelsleden en directies en wist te vertellen dat er intussen ook een gedelegeerd bestuurder voor de regio Oost gevonden is.

Naast de algemene mededelingen stonden ook verschillende Don Bosco-vormingsdiensten de directies te woord. Tot slot werd afscheidnemend voorzitter Didier Finet nog in de bloemetjes gezet. Hij wordt opgevolgd door Bart Decancq. Tijdens de startdag werd ook de campagne ‘het vuur van Don Bosco’ gelanceerd, een samenwerking tussen Don Bosco Vlaanderen & Nederland, Don Bosco Vorming & Animatie en Bosco Base. Veel gaan we hier nog niet over verklappen, maar de komende weken en maanden zal je meer te weten komen. Hieronder alvast de campagnetrailer.