Stem Don Bosco Halle naar Europese ronde Statistiek Olympiade

Dbhalle tzrqywa

Straf nieuws uit Don Bosco Halle, want twee teams van de Don Boscoschool zijn erin geslaagd zich te plaatsen voor de finale van de Europese Statistiek Olympiade. Help jij hen aan de publieksprijs? Lees hieronder dan even verder.

De Europese Statistiekolympiade is een wedstrijd voor leerlingen van de tweede en derde graad van het secundair onderwijs. Voor de laatste proef van de Belgische wedstrijd werd aan de teams gevraagd om een video van twee minuten te maken over het thema 'Milieu en statistieken'. Twee teams van Don Bosco Halle T.I. slaagden erin door te stoten tot in de finale: Team AVERAGE (bestaande uit Tess Bevernage, Andres Bruynoghe & Arthur Marroyen) en Team ARTICA (bestaande uit Arne Agten, Tibo De Vos & Kyara Van Tricht). Deze teams maken nu kans op de publieksprijs en/of juryprijs. Een nationale jury en het publiek zullen de ingestuurde video's nu beoordelen.

En ook jij kan helpen door te stemmen op hun video's! Alle video’s kunnen hier bekeken worden, die van Don Bosco Halle kan je hieronder apart terugvinden. Stemmen kan tot en met maandag 2 mei via dit online stemformulier. De teams die het meeste aantal stemmen behalen, winnen de publieksprijs. Zij mogen hun video insturen voor de Europese ronde van de wedstrijd.