StressFactor als afsluiter van solidariteitsweken

IMG 8769
Stressfactor Live kwam al eens naar Don Bosco Halle. Toen kwam Average Rob langs.

Gedurende enkele weken spannen de leerlingen van Don Bosco Halle zich in om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de solidariteitsacties van de school. "Dit jaar steunen we hiermee Brothers Of Solidarity, Ana Malawi, De Okkernoot en Dagcentrum De Wip", klinkt het bij Don Bosco Halle. Als kers op de taart zullen de leerlingen op vrijdag 26 april een solidariteitstocht stappen of lopen. Afsluiten doen ze met verschillende optredens.

"Voor de solidariteitstocht kunnen de leerlingen zich laten sponsoren door vrienden, familie en kennissen", klinkt het bij Don Bosco Halle. "Na de lunchtijd lonkt dan de beloning, een langverwacht evenement waar de hele school reikhalzend naar uitkijkt en waar we al maandenlang naartoe werken. StressFactor Live tovert de speelplaats op vrijdagnamiddag om tot een bruisend festivalterrein!"

Via deze unieke ervaring kunnen leerlingen hun creativiteit en ondernemingszin kwijt. "Zo stemden leerlingen voor hun favoriete line-up en komen bijgevolg Nina Black, Boef, OSKI en Voltrack de pannen van het dak spelen. Ook maakten de leerlingen uit de grafische richting zelf het ontwerp voor de festivalaffiche en zullen enkele leerlingen de rol van dj en co-host opnemen. Ook het verslag wordt uitgebracht door de leerlingen zelf. Zij zullen foto’s en filmpjes maken. Dankzij onze gewaardeerde sponsors en partners zal de echte festivalsfeer tot leven komen, met echte festivalbandjes en tal van kraampjes. En laten we niet vergeten hoe therapeutisch muziek kan zijn! Leerlingen kunnen verzoeknummers aanvragen via Radio Çava en delen waarom bepaalde nummers hen zo raken."