Tweede Don Boscoquiz, strennadag én halve bezinningsdag

Animatiegroep aeq0utu

De Animatiegroep Salesiaanse Familie zit niet stil. Nadat er onlangs een eerste Don Boscoquiz georganiseerd werd, komt de groep nu met enkele nieuwe ideeën en evenementen.

Dit jaar zal de strennadag niet doorgaan, maar toch wil de Animatiegroep Salesiaanse Familie een volwaardig alternatief bieden. Er werd een PowerPoint-presentatie van ongeveer een uur gemaakt, met ook een interactief deel. Deze presentatie kan u via Zoom individueel of per groep (gemeenschap, bestuur, centrum, ...) volgen. Voor meer informatie of om een moment vast te leggen kan u contact opnemen met Eric Haelvoet via eric.haelvoet@donbosco.be of 0476 085 744.

Tweede Don Boscoquiz
Aangezien de eerste Don Boscoquiz op 31 januari prima verlopen is in een gezellige en een familiale sfeer, zal de Animatiegroep een tweede editie organiseren. Deze gaat door op donderdag 13 mei om 20 uur, op het feest van de heilige Domenica Mazzarello.

Halve bezinningsdag
Op paasmaandag 5 april (van 14 uur tot 17 uur) organiseert de Animatiegroep een halve bezinningsdag waaraan iedereen kan deelnemen. Het onderwerp is Hoopvol op weg met de paasverhalen. Don Bosco en Pasen. Dit onderwerp sluit aan bij de Strenna.