Tweede online Don Boscoquiz op donderdag 13 mei

Quiz 612qn2u

Aangezien de eerste Don Boscoquiz op 31 januari prima verlopen is in een gezellige en een familiale sfeer, zal de Animatiegroep Salesiaanse Familie een tweede editie organiseren. Deze gaat door op donderdag 13 mei om 20 uur, op het feest van de heilige Maria Mazzarello.

"Op het feest van Don Bosco hebben we de eerste online quiz over Don Bosco georganiseerd. Het was een moment van verbondenheid en veel plezier voor alle deelnemers", klinkt het bij de animatiegroep. "Met deze ervaringen van verbondenheid en plezier vroegen de deelnemers meteen wanneer er een tweede editie kwam en als we zo'n vraag krijgen, kunnen we geen ‘neen’ zeggen. Dus aanstaande donderdag 13 mei 2021, Hemelvaartsdag en feest van de Heilige Maria Mazzarello, komt er een tweede editie aan. Om 20 uur zullen we beginnen. Iedereen is van harte welkom om deel te nemen of mee te kijken."

Om deel te nemen aan de online quiz, heb je twee dingen nodig:

Een computer en een smartphone of twee computers of twee smartphones

Waarom heb je deze TWEE DINGEN nodig om te spelen?

Één apparaat (computer of smartphone) dient als een SCHOOLBORD voor de leerlingen: op dit apparaat krijg je de quizvragen en Game Pin te zien. Dit wordt via Zoom Meeting live gestreamd. Hieronder is link voor de Zoom Meeting: https://zoom.us/j/5637515841?pwd=b1QwWEFqQThIb3lvRVVGNXFRODQxQT09

of in je Zoom App Meeting of met deze ‘Meeting ID’ en ‘Passcode’ invoeren

Meeting ID: 563 751 5841
Passcode: donbosco

NB: Als jullie je in hetzelfde lokaal bevinden waar je tv zich bevindt, kan je een computer gebruiken voor de hele groep (gebruik je groot tv scherm of projector). Maar elke deelnemer moet een eigen apparaat hebben om te kunnen spelen.

Het ander apparaat gebruik je om de quiz te spelen, via een Kahoot App of via deze link: https://kahoot.it

Eerste stap: de link openen.
Tweede stap: Game Pin invoeren (die Game Pin zal je te zien krijgen op het eerste apparaat die via Zoom live wordt gestreamd); klik dan op ENTER.
Derde stap: Nick Name (gebruikersnaam invoeren, liefst je eigen naam gebruiken); klik dan op ENTER
Vierde stap: je bent klaar om te spelen.

We wensen je heel veel plezier toe!