UP, mediaplatform met link naar christelijke waarden

UP 1wvx9mq

God een stem in het medialandschap geven, dat is wat het platform UP doet. In een Netflix-achtige omgeving biedt het inspirerende content met een duidelijke link naar de christelijke waarden. Jong en oud kan er terecht voor films, tv-programma’s, series, muziekvideo’s en podcasts over geloof, hoop en liefde. Een aanrader voor in de (verlengde) herfstvakantie.

UP is beschikbaar via www.UPmedia.be en is geschikt voor computer en mobiel. Het mediaplatform biedt al haar content gratis aan, maar na het kijken van video’s kan je wel een vrijwillige bijdrage doneren. Met die donaties wil men mediaproducenten bereiken om nog meer kwalitatieve content te maken en de website onderhouden.

The Pilgrim’s Progress
Eén van die gratis films is The Piligrim’s Progress, die vanaf nu op de website te bekijken is. De animatiefilm, gebaseerd op het populaire gelijknamige boek van John Bunyan, neemt je mee op een avontuurlijke reis die je als kijker stof tot nadenken geeft.

De film vertelt het verhaal van Christian Pilgrim en zijn vrouw. Het koppel leeft in een deprimerende stad die bestuurd wordt door een demonische dictator. Op een dag ontdekken ze dat een burger buiten de stadsgrenzen is ontsnapt. Christian en een paar anderen krijgen de opdracht om het appartement van deze ontsnapte schoon te maken en alles erin te vernietigen. Christian raakt echter geïnteresseerd in de kunst en tekeningen van deze burger, die een hemelse stad uitbeelden. Hij vindt ook een boek dat de kaart is naar de Hemelstad. Christian raakt gefascineerd door het lezen van dit boek en probeert zijn vrouw en kinderen te overtuigen om met hem de stad te ontvluchten. Ze weigeren echter en hij vertrekt uiteindelijk zonder hen om de hemelse stad te vinden en hoopt hen hier later ook naartoe te brengen.

Wil je meehelpen om deze film langer gratis toegankelijk te maken zodat UP meer mensen kan bereiken met deze boodschap? Steun dan met een vrije gift. Vanaf 30 euro ontvang je een gratis kopie van het boek in het Nederlands. Ga naar https://www.whydonate.nl/fundraising/pilgrimprogress/nl/