Een overzicht van de activiteiten op Don Bosco Haacht tijdens de laatste weken van oktober.

Scholierenploegen voetbal uitgeschakeld in de tweede ronde

Op woensdag 17 oktober werden onze scholieren na een bewogen match uitgeschakeld in de 2de ronde van het SVS-toernooi. Na een uitval in onze verdediging omwille van een blessure, kreeg onze ploeg ook nog twee rode kaarten te verwerken zodat een gelijkmaker er niet meer inzat, ondanks winst in de eerste wedstrijd. Onze tweede scholierenploeg werd gelijktijdig uitgeschakeld in een andere poule, ook zij gaan niet door naar de volgende ronde.

Bezinningsdagen, excursies en inleefdagen

De derde week van oktober was een week vol bezinningen, excursies en inleefdagen. De leerlingen van TSO/BSO leerden zowel zichzelf als de klasgroep (nog) beter kennen of kregen een rondleiding in het radiohuis van Leuven en de brouwerij Inbev.

Dag van de Jeugdbeweging

Op vrijdag 19 oktober was het de Dag van de Jeugdbeweging. Traditiegetrouw komen heel wat leerlingen die dag naar school in de uitrusting van hun jeugdbeweging.

Veldloop Haasrode

Op woensdag 24 oktober namen maar liefst 333 leerlingen van de middenschool en zo’n 150 leerlingen van de bovenbouw deel het provinciaal veldloopkampioenschap in Haasrode. Met dank aan de grote vertegenwoordiging én onze sportieve leerlingen werden er ook dit jaar weer heel wat medailles binnengehaald. Het werd een topeditie!