Een overzicht van de activiteiten op Don Bosco Haacht tijdens de laatste week van november.

Welzijnsconcerten in ASO

Op dinsdag 27 november vond in het ASO het eerste welzijnsconcert plaats. Naar jaarlijkse traditie worden er tijdens de middag een of meer concerten met talent van eigen bodem georganiseerd waarbij de opbrengst integraal naar het goede doel gaat. Dit jaar is dat de vzw Pelicano, een organisatie die zich inzet voor kansarme kinderen.

Welzijnsacties in TSO/BSO

In TSO/BSO werden er op 23 november croque-monsieurs en op 30 november wafels verkocht ten voordele van vzw SOS Thibaut. Deze vereniging stelt zich als doel evenementen te organiseren om fondsen te werven om mogelijke ontwikkelingen van nieuwe behandelingen en/of hulpmiddelen te kunnen ondersteunen voor kinderen met een gezichtsbeperking ten gevolge van de genetische oogaandoening RDH12.

Veldloop Sint-Niklaas

Individueel klassement

- Kamiel Van Rompaey - 6e plaats

- Maarten Verstappen - 10e plaats

- Remco Domen - 5e plaats

- Friedl Aubroeck - 4e plaats

- Martje Dejaegher - 7e plaats

Finaleronde voetbal miniemen en cadetten

Op woensdag 28 november speelden zowel de miniemen als de cadetten jongens hun finaleronde voetbal in de sportoase in Rotselaar. De regen hing nog in de lucht maar viel er gelukkig niet meer met bakken uit. Beide ploegen plaatsten zich na een eerste wedstrijd voor de 'echte' finale – beiden tegen Redingenhof uit Leuven. De cadetten veroverden het goud en mogen zich Brabants kampioen noemen, de miniemen eindigden op een mooie tweede plaats.

Middenschool: adventsacties dag 3

Deze maandag werden in de middenschool voor de derde keer tijdens de middag activiteiten georganiseerd ten voordele van vzw Wigwam.