Lees het overzicht van de activiteiten op Don Bosco Haacht tijdens de laatste weken van december en de eerste weken van januari.

Kerstvieringen

Vlak voor de kerstvakantie hielden 3 scholen een kerstbezinning. Elk jaar mogen genieten van zo veel talent van eigen bodem. Bekijk hier het filmpje.

Warmste Week en adventsacties in de middenschool

Ook wij deden mee aan de Warmste Week! Vol enthousiasme en met het hart op de juiste plaats werd de middenschool gedurende 4 middagen getransformeerd tot een heuse kermisfuif.

De mogelijkheden om voldoende ambiance te maken, waren er ongetwijfeld: je kon er karaoke zingen, dansen, plaatjes aanvragen, op een blotevoetenpad lopen, met natte sponzen naar leerkrachten gooien, … teveel om op te noemen! Ook waren er onder andere desserts, chocomelk en mocktails te koop om je energie weer even op te krikken na dit alles.

Met een voldaan en warm gevoel werden de lessen dan terug gestart, vol verlangen naar de volgende editie.

DB For Life – city nightrun Haacht

Op vrijdag 21 december vond de eerste editie van de city nightrun plaats. Zowel lopers als wandelaars konden over een afstand van 7 kilometer een heel aantal gebouwen ‘doorlopen’, waaronder de bibliotheek, de sporthal, het gemeentehuis en de school. De eerste editie bracht 3.311 euro op voor de goede doelen van de 3 scholen.