Vertrouwend en dankbaar uitkijken naar vakantie

Schermafbeelding202018 06 0820om2016 31 42 w78ln02

Stilaan staat de vakantie voor de deur. Woensdag was de uitgelezen dag om het internaatsjaar al wat af te sluiten voordat de examens beginnen. Dit jaar hadden de internen ervoor gekozen om niet traditiegetrouw te barbecueën maar om een nieuw concept uit te proberen. Iedereen werd uitgedaagd om een gerechtje voor te bereiden en zo een foodsharing te organiseren. Geen enkel detail werd aan het toeval overgelaten. Er was een lekkere receptie met zelfgemaakte, mooi gedresseerde hapjes en een origineel aperitiefje. Het buffet was zo divers als onze groep. We genoten van heerlijke typische Congolese, Ghanese, Vlaamse, Spaanse en Italiaanse gerechten. Samen met de zustergemeenschappen en de internen genoten we van dit culinair hoogstandje. Het werd afgesloten met een Amerikaans, Italiaans en Belgisch dessertenbuffet. Heerlijk gewoon om te genieten van het leuke gezelschap, fijne babbels en het zomerweertje.

Vooraleer echter dat we naar buiten trokken, tekenden we samen met de internen en zusters present in de kapel om ook God te danken voor het afgelopen jaar. Het thema was drieledig. Sorry voor wat minder liep en vertrouwen dat God met ons meegaat en voorziet en danken voor zoveel onnoembaar.

Kortom een avond om in te kaderen en die een boost geeft om nog even ons allemaal hard in te zetten tijdens de laatste maand en dan te genieten van een heerlijke vakantie en reikhalzend uit te kijken naar het volgende schooljaar.