Tijdens de nacht van 30 april op 1 mei trekken we naar een van de beroemdste bedevaartsoorden van de lage landen: Scherpenheuvel. Het wordt een sportieve uitdaging, want we overbruggen de ongeveer 30 km tussen Heverlee en Scherpenheuvel te voet.

Ontmoeting en gesprek staan natuurlijk centraal op onze voettocht, maar we houden ook geregeld halt voor een inhoudelijke input, een kort bezinningsmoment, een paar vragen om het gesprek onderweg op gang te brengen én om de innerlijke mens te sterken met een hapje en een drankje.

Tegen de ochtend komen we aan in Scherpenheuvel, waar we samen eucharistie vieren en onze voettocht afsluiten met een ontbijt. Je kunt vanuit Scherpenheuvel rechtstreeks terug naar huis vertrekken of je kunt met ons terug mee richting Leuven. Laat dit dan wel even weten, zodat we genoeg vervoer kunnen voorzien.


Praktisch

Vertrek: maandag 30 april 2018, 22u00 @Jeugddienst Don Bosco, Naamsesteenweg 37 te 3001 Heverlee.

Bevoorrading: we eten iets voor we vertrekken en onderweg worden we op regelmatige tijdstippen voorzien van een hapje en een drankje. Je kunt natuurlijk zelf ook wat koeken, fruit, drank voorzien voor onderweg.

Aankomst: we komen in de vroege ochtend aan in Scherpenheuvel. Om 7u vieren we eucharistie in de basiliek. Nadien kun je van daaruit terug naar huis vertrekken.

Info: koen.timmermans@donbosco.be – 016 24 16 20