Volg vrijwilligers jeugddienst in Zambia

67300185 701747583599526 2700451092403060736 o dhxftzv

Bouwen, schilderen, spelen met de kinderen... In Zambia hebben de vrijwilligers van het Ichiloto-project nog niet stil gezeten. Volg hun avonturen via Facebook.

Link: https://www.facebook.com/Vrijwilligersproject-Zambia-2019-698320227275595/

Eerste bericht:


Hallo iedereen!

Na een hele lange (misschien iets te lange) reis zijn we uiteindelijk heel goed en veilig aangekomen. Buiten het het goede eten op het vliegtuig, hebben we elkaar beter leren kennen.

Aangekomen in Ichiloto (Don Bosco Youth Center) werden we zeer warm verwelkomd met muziek en dans van de jongeren. Verder aten we samen en konden we op insectenjacht vertrekken in onze kamers. Na een deugddoende en welverdiende nacht werden we wakker in het paradijs van Timon en Puma (cfr. Leeuwenkoning).
Na een aangenaam, gevarieerd ontbijt vertrokken we richting Kabwe City in de laadbak van Father Michael. Eens aangekomen brachten we uren in het callcenter door, waarna we uiteindelijk toch allemaal internet konden kopen.

Terug in Ichiloto speelden we met de lokale kinderen en dansten we de benen van ons lijf. Aan dat dansen moeten we toch nog wat werken 😅. We eindigen de dag met de dagelijkse rozenkrans. Nu gaan we snel ons betje in, klaar voor een nieuwe, leuke dag!

Wist je trouwens dat Arthur en Ruben een spinnenfobie hebben? 🤔 Ze komen altijd aan de meisjes hun deur kloppen om één of andere spin of kakkerlak te doden...

Groetjes,

de muzungus! (De blanken 😛) XXX