Vrijwilliger gezocht voor prospectiereis in Tanzania

VIA ml4hgj1

Heb jij altijd al eens naar Tanzania willen reizen? Dan is dit een unieke kans, want VIA Don Bosco zoekt een enthousiaste en gemotiveerde vrijwilliger die in functie van een scholenuitwisseling in juli 2022 op prospectie gaat naar Dar Es Salaam in Tanzania.

"Het doel van deze prospectiereis is dat de leerlingen uit Tanzania voorbereid zijn op de komst van de Belgische leerlingen en dat ze een aantal workshops hebben gevolgd", klinkt het bij VIA Don Bosco. "Daarnaast moeten natuurlijk ook de directie en de betrokken leerkrachten volledig mee zijn in het verhaal zodat we met gerust hart de uitwisseling kunnen laten doorgaan."

Concreet is VIA op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde vrijwilliger (M/V/X) die beschikbaar is voor een periode van 10-14 dagen in januari, februari, maart (of begin april) 2022 om naar Dar Es Salaam te reizen. Het is belangrijk dat je goed Engels spreekt aangezien dit de voertaal is en dat je workshops voor jongeren en leerkrachten kan begeleiden. Een beetje animatietalent is dus zeker mooi meegenomen.

Meer informatie kan je vinden via deze link.