Young Spirit kamp '21 zet in op ontspanning en geloofsgroei

Kamp kc7mi10

Net als vorig jaar wil Young Spirit Oostende een kamp organiseren voor jongeren uit Oostende, Middelkerke, Bredene en omgeving. Het doel? Plezier maken en een aantal dagen stilstaan bij het geloof en geloofsgroei.

Na het succes van vorig jaar organiseert Young Spirit Oostende ook dit jaar een kamp voor jongeren tussen 11 en 15 jaar. Dit zou vijf dagen duren en doorgaan in het Assel Don Bosco Centrum in Nederland. Op donderdag 1 juli organiseert YSO een ouderavond waar ouders en jongeren wat informatie krijgen, op donderdag 5 augustus is er een kampintro voor alle deelnemers. Het kamp zelf gaat door van 16 tot 20 augustus en kost 80 euro.

"We zijn vorig jaar klein begonnen met enkele jongeren, maar we dromen ervan dat dit initiatief mag uitgroeien tot een oaseplek voor alle deelnemers", aldus Pedro van Young Spirit Oostende. "Het zoeken naar een eigentijdse jongerenpastoraal is vandaag brandend actueel. Er zijn geen toverformules of snelle oplossingen, maar wij geloven erin en wij zijn uitgedaagd om onze jongeren, ook na het vormsel, op een bijzondere manier nabij te zijn."

Wie meer informatie wenst, kan contact opnemen met de organisatie via youngspiritoostende@gmail.com of 0492 14 10 16